Het was weer eens als vanouds een geweldig stout kerstfeest! De sfeer zat er meteen goed in en het ging nog lang door tot in de late uurtjes.

De volgende kerst-editie staat alweer genoteerd en wel op zaterdag 15 december 2012. Schrijf hem met een vette stift in je agenda, deze 4e edtie mag je echt niet gaan missen volgend jaar! Exceptionnel en Crew wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sexy 2012. De foto’s van Fabulous Christmas komen 26 december online!

Weet je nog niet wat je met de jaarwisseling gaat doen? Nou dan hebben wij een spetterend leuk alternatief….. Een geweldige nacht met je beste vrienden vier je samen op een kasteel aan de oevers van de Maas in Maastricht. Zaterdag 31 december en zondag 1 januari knallen we door met een top bezetting aan deejay’s. Check de speciale website: www.chique-unique.com of bekijk hier de laatste info. Voor de tickets kun je o.a. hier terecht.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email