Op 31 december 2011 staan vanaf 21:00 uur de deuren open voor Chique-Unique NYE en op zondag 1 januari doen we het nog eens dunnetjes over. Dit ‘intiem’ oud en nieuwjaars feest vindt plaats in het prachtig kasteeltje De Hoogenweerth in Maastricht. Een unieke locatie voor dit majestueuze feest in één van de mooiste privé locaties van Nederland.

Sfeer en gezelligheid
Bij Chique-Unique 2011 zal de combinatie van het oude jachtkasteel en het feestelijke zorgen voor een ultiem oud en nieuw. Het zal vooral draaien om sfeer en gezelligheid. Zo is er naast de extra verwarmde buitentent met een gezellige lounge ruimte, extra bar, chocolade fonteinen, het uitgebreide warm/ koud buffet met tappas, vuurwerk show waar je onder het genot van een hapje en/of een drankje lekker kunt bijkletsen of relaxen.

Chique-Unique gaat totaal op zijn kop
Niet alleen de muziek van DJ Santito met zijn ruim 3 uur durende set beloofd een spektakel te worden. Ook toppers als MEM, José, Renji, Mathon, Midix, Eric van Kleef, Joia Vita, Tony da Groove en Kenn Colt zullen voor het nodige vuurwerk zorgen. Rond de klok van 12 kun je zowel binnen als buiten rekenen op een knallende start van het nieuwe jaar! Ook na twaalf uur zal het blijven knallen in het kasteeltje aan de Maas bij Maastricht. Het torentje zal er gegarandeerd eraf gaan op de beats van onze beste deejay’s. Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kun je enkele uren later het nog eens dunnetjes over doen op de New Years Wish op diezelfde lokatie met exclusief: DJ Jean, José, Santito, Mathon, Eric van Kleef, MEM, Renji en Danco (Exclusief tijdens Exceptionnel & Crazyland feesten op 1 januari)

Tickets en info
Mis dit unieke feestje niet, zeker als je eens lekker intiem wilt stappen met je beste vrienden op een uitzonderlijke locatie. De voorverkoop verloopt goed er zijn inmiddels 75% verkocht. Wacht dus niet te lang met reserveren want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit unieke feest (max 250). Kaarten in de voorverkoop kosten voor de zaterdag NYE € 67,50 pp, en voor zondag 1 januari NYW € 47,50. Combi tickets voor beide dagen € 99,00.
Wil jij gezellig met al je vrienden, familie en bekenden het nieuwe jaar in knallen, kijk dan voor tickets op www.xceptionnel.eu of de speciale website www.chique-unique.com. Kaarten kun je ook kopen bij: www.paylogictickets.nl en de Primera stores, en in België via FRS filialen.

De minimumleeftijd is 22 jaar en alleen toegankelijk voor koppels en single dames. De dresscode is stylish en sexy (sexy avondkleding gewenst – GEEN lingerie). Maximaal 250 gasten, 3area’s, entertainment, vuurwerkshow, welkomst drankje, 12 o’clock champagne pyramide bar, ijsjes, warm/ koudbuffet, tappas, vers fruit, goodey bag. Chique Unique NYE aanvang zaterdag 31.12.2011: 21:00 uur tot 06:00 uur, Chique Unique NYW aanvang zondag 01.01.2012: 14:00 uur tot 01:30 uur, voor een combi-ticket beide dagen betaal je slechts € 99,00 pp je pakt gelijk een voordeel van
€ 15,00 per ticket. Er wordt tegen een geringe meerprijs taxi-busjes ingezet van- naar de party-locatie v.v.

De drankprijzen blijven die dag hetzelfde als de gangbare feesten van Exceptionnel. Dus géén speciale verhogingen van de drankprijzen. Ook ontvang je de niet geconsumeerde drankmunten na het feest retour a contant! Wél zo netjes toch?

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email