We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van ons kerstfeest, maar hebben toch nog de tijd genomen om een belofte op tijd klaar te hebben, namelijk de verkoopstart voor An Exceptionnel Dream. Wederom in de Caves van Caverne de Geulhem in Berg en Terblijt, en wederom een datum die mooi aansluit op de Amstel Gold Race. Het zal dat weekend dus lekker gezellig druk worden in Valkenburg, en we adviseren eenieder om tijdig via ons of zelf hotelkamers te reserveren, want dezen zullen als warme broodjes over de toonbank gaan.

Voor de entree en locker tickets kun je zoals altijd terecht bij paylogic en primera, en natuurlijk bij de belgische free record shops. En voor de partyflock kun je hier terecht.

Meer informatie volgt nog, dus hou onze site goed in de gaten.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email