Met nog een kleine 2 weken te gaan is de 3e editie nagenoeg uitverkocht!
Er zijn nog maar enkele kaarten te verkrijgen voor deze sexy kerst-editie in het prachtig oude film theater Le Cirq in Hoogstraten onder de rook van Breda. Voor de laatste kaarten klik hier, of bezoek een van de filalen van Primera of een van de FRS filialen in België

Tevens zijn nog enkele hotelkamers ter beschikking incl. shuttle service en late check-out. Voor het arrangement klik hier. Belgische en Nederlandse TOP deejay’s weten hoe ze een feestje moeten bouwen, vorig jaar was de sfeer SUPER. Dit jaar hebben we weer een top lin-up met o.a. Randy Katana, Santito, MEM, Joeri La Rocca, Mike S, Joia Vita, Tony Da Groove, Danco en Iris Menza. Je komt er maar op één manier achter hoe dat klinkt…

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email