Met een krachtig en succesvol concept dat Exceptionnel de afgelopen edities heeft gevormd, lanceren wij op zaterdag 23 juni 2012 een gloednieuwe ‘Harem Nights-editie’ wederom in de prachtige wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf (NL).

De vaste bezoekers weten inmiddels dat de route óók dit jaar weer via de woestijn zal verlopen, daarna is de wereld van de smalle waterbassins aan de beurt met kleine en grote fonteinen, kunstig gesnoeide coniferen, citrusbomen en kruipplanten die samen de Moorse tuinen vormen. Na het zien van al dit moois kun je helemaal los gaan op de ‘beats’ in een van de twee overdekte dance-area’s. De grote main-area in het Alhambra, met in het midden de ‘Patio de los leones’ de fameuze patio met 12 leeuwen, 148 marmeren zuilen en ontelbare kleurrijke tegelmozaiken. Dit jaar komt een vervolg op het thema ‘vuur’ en zal de gehele avond/ nacht de rode draad vormen in dit ware sprookjesachtige spectakel. Een feest dat je niet snel meer zult vergeten! ’1001 Harem Nights’ is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een van de mooiste ‘thema’ evenementen van Exceptionnel. Dit feest trekt ruim 1200 bezoekers vanuit geheel Europa. Tijdens de afgelopen editie waren ruim 10 verschillende landen vertegenwoordigd. Enkele namen die zeker van de partij zullen zijn; DJ Santito – José en MEM.
De uiteindelijke Line-up wordt pas medio februari 2012 bekend gemaakt!

Wil jij dit event absoluut niet missen?
Bemachtig vandaag nog één van de tickets en maak gebruik van de 5=1 deal (Check onze website voor deze bijzondere actie): Normal ticket à € 47,50 en de speciale V.I.P kost € 95,00, en natuurlijk ons hotel-arrangement (Hotel+ticket+ontbijt+late check-out+shuttle service) kost slechts € 215,00 op basis van 2 personen. Upgraden van normaal ticket naar V.I.P ticket is mogelijk!

Check hier de aftermovie 2010

Check hier de aftermovie 2011

Bestel hier je ticket:


Hotel arrangement package 1 (Normaal ticket)
€ 215,00 op basis van 2 personen.

Hotel arrangement package 2 (VIP ticket)
€ 310,00 op basis van 2 personen.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email