Disco is officially back & it’s hotter than you ever imagined…. a must-see interactive fun experience.
A Stripped Discolicious Dance Show.

SATURDAY MARCH 3rd 2012 – SHAIJK – SHIQUE DE LUXE

Van de indrukwekkendste en meest levensbepalende gebeurtenissen weet je nog exact waar je was toen ze gebeurden en op welk tijdstip ze geschiedden. Daar zullen ongetwijfeld ook de roerige muziek jaren tachtig en negentig van je persoonlijke herinneringen deel van uitmaken. Wat was er zo bijzonder? Wat was er zo speciaal? De wat ‘oudere’ generatie onder ons kan zich waarschijnlijk nog herinneren het radio programma van Ben Liebrand – In The Mix? De eerste en de enige DJ die er toen was en die zijn platen non-stop aan elkaar mixte. Vandaag-de-dag is dat heel normaal, het is het bestaansrecht van elke DJ en de levensader van elk feest. Maar in die tijd, geloof me, was het een absoluut unicum en het klonk sensationeel! Ik, en velen onder ons waren er helemaal leip van. Van de platen die in elkaar overvloeiden, van de samples en andere effecten, van de muziek die maar doorging zonder stiltes of andere onderbrekingen. Dat was toen…….

Wat gaat er ”NU” gebeuren dan?…..De muziek tijdens “Stripped Dirty Disco” is grotendeels gebaseerd op House muziek gecombineerd met materiaal van the 70′s, 80′s and 90′s. Vette House music is de rode draad in retro stijl ‘a la Studio 54′. We all going ‘Back in time’ worden de herkenbare disco-, soul-, funk en dance classics op een unieke manier gemixt in de huidige house stijl. Nummers van o.a. Earth Wind & Fire, Kool and the Gang, Michael Jackson, Rose Royce, Johnny Guitar Watson, Rick James, Gloria Gaynor, Prince, The Commodores, Al Jarreau, The Jackson 5, Kc & the Sunshine Band, James Brown en ga zo maar nog effe door zullen ruimschoots aan bod komen!…

Binnen dit geheel nieuwe party concept vinden we vooral uptempo tracks met lekkere house beats mixed met o.a, dirty disco en classics. Het gaat hierbij om eigen materiaal (vers) en remixen van de vaste Dirty Disco deejay’s waaronder MEM, Santito , José, Eric van Kleef, Midix, Mathon Tony da Groove en de Antwerpse resident deejay’s van Studio 54 Phil & Steve. Verder zal de party gecompleteerd worden met tal van diverse erotic retro shows die natuurlijk niet mogen ontbreken bij een Exceptionnel feestje! Noteer deze sexy mega-party met een vette stift in je persoonlijke agenda, niet alleen vanwege de superlekkere groovy funkende dance classics in een stevig house jasje, maar ook omdat het tot in de perfectie is gemixed en gepresenteerd zal worden. En vooral omdat het je verlangen naar dat nostalgische gevoel van zoveel jaren geleden volledig zal bevredigen! Bepaalde samples, sommige overgangen, je kent en herkent ze van heel lang geleden en je waant jezelf weer even terug in die tijd. Sommige tracks mogen dan zo gedateerd zijn als een krant in de kattenbak, het heerlijkste feest der herkenning wint het ruimschoots!

Deze eerste ondeugende party ‘Stripped Dirty Disco’ zal plaats vinden in het Brabantse Schaijk. Shique De Luxe in Schaijk is een nieuw initiatief van de Swanenberg groep, een geheel vernieuwde evenementen locatie!
De locatie zal grotendeels retro gepimpt worden dat duidelijk zichtbaar was destijds in Studio54. Je wordt daarbij ontvangen door onze betoverende sexy hostessen die je verwelkomen op rollerskates. Ver buiten Nederland zal internationaal gezelschap die van ”swingen” houden geïnformeerd worden omtrent dit uniek evenement. Wij verwachten dan ook dat vanuit alle delen van Europa gasten die deze party zullen komen bezoeken! Er zullen 2 dance area’s worden ingericht. De entree-prijs per ticket bedraagt v.a. € 45,00 p.persoon. In de prijs mee inbegrepen zijn Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

De bestaande lokatie zal grotendeels retro gepimpt worden dat duidelijk zichtbaar was destijds in Studio54. Je wordt daarbij ontvangen door onze betoverende sexy hostessen die je verwelkomen op rollerskates. Ver buiten Nederland zal internationaal gezelschap die van ”swingen” houden geïnformeerd worden omtrent dit uniek evenement. Wij verwachten dan ook dat vanuit alle delen van Europa gasten die deze party zullen komen bezoeken! Er zullen 2 dance area’s worden ingericht. De entree-prijs per ticket bedraagt v.a. € 45,00 p.persoon. In de prijs mee inbegrepen zijn Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

De dresscode spreekt voor zich: Retro en nog eens retro en dat kan zijn in de stijl van de jaren tachtig en negentig, bijv. een sexy soul look in felle kleuren! Wees creatief en bepaal zelf de factor Wowwww. Een heel belangrijk gegeven is dat het vooral sexy moet zijn! De doorbitch zal bepalen of je over voldoende erotic elements beschikt om toegelaten te worden tot deze party; Dress2Impress but sexy….Exceptionnel heeft diverse hotels in de omgeving van de lokatie (klik op onderstaande link) weten te bemachtigen. Meer info omtrent de verschillende arrangementen, dresscode etc…. bezoek dan de website van Exceptionnel (www.xceptionnel.eu) of de speciale website Stripped Dirty Disco (www.strippeddirtydisco.com). Begin december zal deze online zijn…. De voorverkoop is gestart via de bekende verkoop kanalen zoals online via Paylogic, de Primera winkels in Nederland en de Free Record Shops in Belgie.

Stripped Dirty Disco,
Saturday March the 3rd 2012,
Start party 21:00 hr – End party 5:00 hr,
The Location: Shique De Luxe – Schaijk (The Netherlands),
www.xceptionnel.eu of www.strippeddirtydisco.com

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email