Met nog een kleine 6 weken voor de boeg zijn 50% van de kaarten alweer verkocht! The XXXmas party van Exceptionnel behoort inmiddels tot de vaste evenementen die jaarlijks terug te vinden zijn in onze agenda.

Verzeker je vandaag nog van een ticket als je deze bijzondere kerst-editie niet wilt missen. Er kunnen maximaal 500 gasten in Le Cirq te Hoogstraten (Nabij Breda/ Antwerpen). Het oude film-theater ‘Le Cirq’ heeft de uitstraling alsof je deze sexy christmas viert bij Disney. Lekker intiem, mooi publiek, gave decoratie sexy shows en een top line-up aan deejay’s. Bij de voorgaande 2 editie’s waren wij verzekerd van een pak sneeuw dat de voorloper was van een ‘FABULOUS CHRISTMAS’.

Bekijk hier de foto’s of hier het party-report van de vorige editie!
Voor tickets te bestellen klik hier, denk ook aan het tijdig bestellen van een locker (beperkt aantal beschikbaar)

Hotel arrangementen (ticket + hotel + shuttle service + late check out)
klik op onderstaande button. Het arrangement bedraagt € 199,00 op basis van 2 personen.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email