SAN’s producties siert de draaitafels en de mix-cd’s van vrijwel alle top DJ’s over de hele wereld, zowel onder zijn eigen naam ‘SAN’, of zijn ‘Solid Sessions’ naam. Zijn Solid Sessions – Janeiro (Positiva VK) maakte het zelfs tot de top 10 in 11 landen. Nu SAN is getekend voor de wereld door Sony Music (behalve uit Azië, waar hij wordt ondertekend aan VIRGIN / Toco). Na de zomer van 2011 is ingesteld voor de wereldwijde release van kunstenaar SAN’s album: ‘Kiss of Life’.

SAN heeft geremixed voor Tiësto, Ferry Corsten, Marco V, Dash Berlin en nog veel meer. De videoclip van de single SAN’s ‘Nothing Remains the Same’, die een remix van de Ercola (Billboard dance # 1 USA) won een award voor beste dance video op de Cravefest awards, in Canada opgenomen. In 2010 werd tour SAN-ingezetene voor Privilege (Ibiza) en ook te horen op hun CD. Bracht hij een ‘Vouw’ compilatie, een SAN’s Sessions compilatie en heeft gemengd de compilatie van ‘s werelds toonaangevende dance event; Sensation in Praag. Dit jaar brengt hij een andere SAN’s Sessions CD door Virgin in Azië naast zijn artiesten album.

Als een DJ heeft SAN residenties in Dubai (Vibe), Malta (Zonsondergang op zondag), Duitsland (Ibiza Fucking Island) en Holland (Trance-Nation). Hij speelde in vele andere landen. Hij speelde voor organisaties zoals Creamfields, Sensation, Renaissance, Dance Valley, Ministry of Sound, Mysteryland en Transmission.

San zal als promotie van zijn Kiss of Life-Tour een mega live optreden verzorgen samen met vocal artieste Jenna Donnelly (UK) tijdens Exceptionnel’s ‘Behind the Mask’ deze zaterdag in de Lariva in Antwerpen, een primeur dus waar wij zeer trots op zijn, zeker aangezien San ook nog eens een kakelvers contract heeft weten te bemachtigen van niemand minder dan Sony BMG.

Tevens draagt San ook nog eens bij aan de inhoud van onze alom bekende goodie bag, en we kunnen je alvast vertellen dat je oren daar heel happy van worden.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email