Saturday December 17th 2011 Le Cirq – Hoogstraten (BE) Near Antwerp – Breda

Kerstbomen zijn versierd, de familie-uitjes staan een week later op de agenda en het feest kan losbarsten! Kerst, voor ieder een andere betekenis. Kerst, voor ons samen, waar de dagelijkse sleur vergeten wordt. Kerst, omdat het vooral één groot feest is, waar de wereld even stopt met draaien en wij ons samen met de liefde van vandaag bezighouden!  Als optimaal genot voor het gehoor organiseren Exceptionnel en Whispering Secret in samenwerking met Velvet Nights  samen de nacht ‘A Fabulous Christmas’ compleet met de ultieme housesound! Deze vreedzame 3e battle tussen Nederlandse en Belgische top-deejays laat de dansvloer niet onbenut, en verwacht dan ook dat zowel de hitte als het nachtelijk niveau in rap tempo zal stijgen!

Jubelend van vreugde! Volop vreugde deze kerst met de aankleding en muziek verzorgd door Exceptionnel en jullie als feestganger.
Net als de vorige keren met een (hopelijk weer) uitverkocht en uitzinnig feest op deze Special Christmas Edition. Zaterdag 17 december a.s, een mooie datum en een kleine week voor de kerst om als een alternatieve “kerstmis” bij de nieuwste editie van deze organisatie’s mee te feesten. Bijna iedereen heeft rondom deze datum lekker vrij, geniet van de kerstsfeer, gezelligheid en nu daarbij nostalgie. Nostalgie alleen al met de uitstraling van een prachtige locatie in Hoogstraten (B) vlak grensend aan Breda en Antwerpen. Exceptionnel heeft een prachtige oude filmzaal uit de beginjaren 1900 weten om te bouwen naar een waar en sfeervol dance-theater alsof je bij Disney kerst komt vieren!

Er wordt wederom een waardig lijstje aan muzikale Engelen uit de kersthoed getoverd die niet komen zingen maar platen komen draaien. Deze keer is het de beurt aan maar liefst zes Engelen. Het lijkt bijna op een Interland tussen deejays’: ‘The Netherlands vs Belgium’
Santito – MEM – Mike S – Joia Vita – Randy Katana – Joeri La Rocca – Tony da Groove -  Iris Menza en Danco.

Bij Exceptionnel wordt normaal gesproken altijd met een thema of dresscode gewerkt. Maar omdat er ook veel vraag is bij de andere organisatie Velvet Nights naar dit Kerstfeest hebben we dan ook gezamenlijk afgesproken met dit mooie thema iedereen vriendelijk te verzoeken om allemaal te verschijnen in DRESSED FOR X-MAS. Voor de  dames: Sexy en ondeugend in de kleuren rood en/of wit en voor de mannen mag er een combinatie van zwart bij of helemaal in het zwart. Diegenen die zich als mooist en uitzonderlijk kerstkoppel verkleden maken tevens kans op een jaar GRATIS toegang tijdens alle feesten van Exceptionnel.

Wat kun je verder allemaal verwachten op deze Special Sexy Christmas Edition: De Kerstsfeer staat bovenal en dat moet gevierd worden: een Hidden Sound System, een Mega Light System, Visuals, Ultra Light Kerstbomen, Co2 Jetsers, Confetti kanonnen, Kerststerretjes, Sexy dance-acts, en nog veel meer. Reden genoeg dus om een week voor de kerst nog even flink te gaan feesten in Le Cirq te Hoogstraten.

De party start klokslag 20:30uur en zal duren tot in de vroege ochtend 6:00uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 42,50 per persoon en aan de avondkassa € 50,00 (o.v.b. indien niet uitverkocht). In de prijs zijn inbegrepen, Ice, Fruits, Candy, Entertainment en after present.
Kaarten zijn te verkrijgen via (online) www.paylogictickets.nl en alle Primera stores en de Free Record Shops in Belgie. Tevens verzorgen wij een compleet arrangement (Ticket+Hotel+Shuttle Service v.v.) Prijs is € 199,00 op basis van 2 personen.

Toegang uitsluitend voor koppels en single dames.
Het adres van de locatie is: Le Cirq – Gravin Elisabethlaan 1
2320 Hoogstraten (BE) Near Antwerp/ Breda (NL)

Let us seduce you and give yourself a Fabulous Christmas

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email