Op zaterdag 13 augustus 2011 was voor de tweede keer een voor Nederland uniek familie dance-event ‘Dancing with Children’ gepland. In verband met de slechte weersverwachtingen heeft de organisatie de moeilijke beslissing moeten nemen dit event met 1 week te verplaatsen. De nieuwe datum wordt nu 20 augustus 2011. Het welzijn van de kinderen staat boven alles. Het event vindt buiten plaats en dan moet het minimaal droog zijn en natuurlijk nog beter, zonnig. Voor wie 20 augustus verhinderd is, kunnen gekochte kaarten welke voor 11 augustus zijn aangeschaft worden ingeleverd, waarna de organisatie binnen 1 week het geld zal terugstorten. Bij een grote kans op regen bestaat de mogelijkheid om deze productie weer met een week te verschuiven, zoals nu het geval is naar 20 augustus. Dit wordt uiterlijk de donderdag voor het event bekend gemaakt op de website.
Dancing with Children vindt plaats bij Beachclub Barefoot aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Normaliter zijn dance-events alleen toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest, georganiseerd door Touch Events, is toegankelijk voor kinderen van 0 tot 16 jaar met hun ouders/verzorgers. In 2009 was dit feest onder de naam: ‘In Touch with your Children’ in Bloemendaal volledig uitverkocht. Het event begint om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Om 20 augustus begint er om 20.00 uur een groot Internationaal vuurwerk festival.

De dance-scène brengt voor veel ouders plezier en onderzoek wees uit dat er grote behoefte bij ouders en kinderen is om dit een keer samen te te delen. “Dit alles in een kindvriendelijke omgeving en aangepast geluidsniveau” aldus de organisatie. Er komt een speciaal afgesloten ‘Arena’, waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. Onder begeleiding van bekende artiesten als: Santito (resident Touch Events en Exceptionnel), RAM (o.a. Trance Energy), Mike S (Crazyland), Adam Sellers (Grotesque), zangeres Marcelle en begeleidt door mc J barst om 14.00 uur het feest los. Naast de muziek kunnen kinderen
zich vermaken op een springkussen, men kan zich gratis laten schminken, er is een heuse danswedstrijd en een fotowedstrijd. Dansschool 2Steps Forward uit Alkmaar komt met een groep minidanseressen en clowns zorgen voor vertier en allerlei lekkernijen. Kinderen en ouders kunnen natuurlijk op de foto met een zeemeermin of hun favoriete dj.

Er is een speciale voorverkoopprijs van 12,50 euro. Aan de deur is een kaartje 20 euro, waarvan 2,50 wordt gedoneerd aan de stichting ‘Doe een Wens.’ Voor kinderen t/m 4 jaar is de toegang gratis. Meer info over de ticketverkoop en veel foto’s van het event in 2009 zijn terug te vinden op www.dancingwithchildren.nl.

Zaterdag 20 augustus
Beachclub Barefoot , Zwarte Pad, Scheveningen
van 14:00 tot 19:00 uur.
———————-

Meer info: www.dancingwithchildren.nl
touchevents@live.nl
06-24218002

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email