Zet hem alvast met vette letters in je agenda!! De editie van 2012 wordt de slagroom op de taart.
Het meest sympathieke en vooruitstrevende harem-concept van Nederland is inmiddels legendarisch, grensverleggend, kwalitatief en vooral een portemonnee vriendelijke editie. Je krijgt waar voor je geld, een grotere line-up, drie area’s, arabian & persian beats en een nog beter feest. Komend jaar zal ‘1001 Harem Nights’ alles waarmaken tijdens de alweer 5e editie. Dit feest zal zaterdag 23 juni gehouden worden op de locatie Mondo Verde te Landgraaf. Exceptionnel zal wederom flink uitpakken om er een onvergetelijke avond van te maken.

Bekijk hier het laatse party-report van afgelopen editie.

Voor meer info bezoek dan de speciale website: www.haremnights.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email