Kaartjes voor optredens (Dance-feesten, concerten, kleinkunst, festivals etc) tot 1 juli konden in het voorstel van Minister Weekers nog tegen het lage btw-tarief (6%) gekocht worden.

Voor de kaartjes voor het nieuwe seizoen, dat na de zomer begint, geldt het nieuwe, hogere tarief van 19 procent…..

Zoals jullie inmiddels wèl bekend zal Exceptionnel altijd op zoek gaan naar het uiterste om onze gasten het maximale te bieden voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding! Wij zullen proberen om óók in het 2e gedeelte van 2011 en het nieuwe jaar 2012 weer bijzondere feesten te organiseren op unieke locatie’s tegen een scherpe prijs!

Dat we iets duurder gaan worden door de btw verhoging is helaas onvermijdelijk. Wij hopen dan ook dat de ‘vaste en nieuwe’ bezoekers de weg naar onze ‘thema-feesten’ toch weten te vinden en organisatie’s gaan selecteren op hun kwaliteit! Een of twee stappen terug in de uitvoering ‘willen en kunnen’ we NIET. De naam Exceptionnel staat voor `b u i t e n g e w o o n’ en dit willen we graag zo behouden, óók in de toekomst.

Dank voor jullie aandacht.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email