Randy Katana (St. Maarten, 14 maart 1965) is een Nederlandse Top DJ.

Katana komt oorspronkelijk van de eilanden van de Nederlandse Antillen (Aruba, Curacao en Sint Maarten), waar hij voor lange tijd gewerkt heeft als resident DJ bij een van de meest trendy clubs op de eilanden. Hij heeft ook lange tijd besteed aan drummen in brassbands, welke op de eilanden gespecialiseerd zijn in carnavalsmuziek. Dit is waar Katana de “Latijn tribal soul” heeft opgedaan, welke in zijn hedendaagse muziek is terug te vinden.

Kort nadat hij naar Amsterdam was verhuisd, richtte hij in 1988 zijn eigen platen maatschappij ‘BPM Dance’ op en opende hij een van de meest succesvolle online vinyl shops die vandaag bestaat: Only-djs.com. In januari 2003 stopte hij met de activiteiten rondom zijn bedrijven en besloot hij fulltime DJ te worden. Tegen het eind van het jaar werd hij resident DJ bij “Xtra Large” (Marcanti Plaza) en “Crazyland”. In 2005 maakte hij zijn debuut in de DJ Mag top 100 op positie 150.Eind 2007 kwam Randy’s eerste album uit: “Spirit of the Drums”.

Vanaf november 2008 tot en met maart 2009 produceerde hij voldoende muziek om een album te vullen. Maar hij speelde geen enkele van deze tracks, totdat er een uitgelekt was en aansloeg in Nederland. “The Hype” werd in de zomer van 2009 uitgebracht. Daarnaast bracht zijn platenmaatschappij in de zomer van 2009 ook z’n eerste Beatport Trance nr. 1 hit “You & I” uit. De release van “Doorn Records” werd als intro-track veel gebruikt door bekende DJ’s, zoals Sander van Doorn, Armin van Buuren en Tiësto. De release van Randy in oktober 2009 , “DERP”, is een goed voorbeeld van het nieuwe geluid van Randy Katana. Tegenwoordig wordt Randy ook regelmatig geboekt door Exceptionnel. Een TOP DJ met zijn eigen sound!

Randy Katana zal zijn set tijdens de vierde editie van Harem Nights starten van 22:30 tot 23:30. So be on time! Don’t miss this fabulous DJ.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email