Nog 9 nachtjes slapen, en nog maar een luttele 200 kaarten te gaan. Zo hard gaat het ondertussen met 1001 Harem Nights. Het arabisch sprookje in de replica van de Alhambra van de landgraafse wereldtuinen van Mondo Verde. Het sprookje komt misschien wel dichterbij dan je denkt. Maar wil je dit sprookje ook meemaken, zul je snel moeten zijn.

Hotels

De hotelpackages zijn reeds ver uitverkocht, maar de echte die-hard partypeeps onder ons weten wel een kamertje te bemachtigen, en mocht je hulp nodig hebben, kijk dan even op de site van hotels.nl. Ten tijde van het maken van deze mail waren er in de omgeving nog kamers beschikbaar in 7 hotels. Dus als je van plan bent om te reserveren, hurry up !

Tickets

Naast een hotelkamer heb je natuurlijk ook tickets nodig voor het sprookje zelf. Hiervoor kun je het beste terecht bij PayLogic.

Dresscode

Bij een arabisch sprookje hoort natuurlijk ook de passende dresscode: Haremstijl. Dus wij verwelkomen van harte alle sultans, buikdanseressen en natuurlijk de harem dames. Heb je twijfels of de dresscode wel in orde is ? Kijk dan even in ons sprookjesboekje op www.haremnights.nl (klik aldaar op video of foto’s zodat je een idee krijgt)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email