Het nieuwe uitgaan is begonnen bij ‘Cinq Etoiles’

Na maanden van verbouwen is het dan eindelijk zover. De nieuwste vijf sterren Night Club van Nederland, voor 22 jaar en ouder, opent zaterdag 3 september zijn deuren. ‘Het nieuwe uitgaan is begonnen’. Cinq Etoiles van Whispering Secret gaat dan van start in Eindhoven en bestaat uit twee verschillende zalen onder één dak met alleen maar vrouw-vriendelijke muziekstromingen, echt iets voor de fijnproevers.

De toegang is uitsluitend en alleen maar voor SDC members. Een feest voor mensen die van lifestyle houden! Een lokatie die voelt als een favoriete vakantiebestemming waar alles mag en alles kan! Met ‘Cinq Etoiles’ kun jij na deze zomer je wanen in deze weelde. Exceptionnel organiseert samen met Pearl de see-and-be-seen party voor uitsluitend SDC gasten, Vips en uiteraard beroemdheden.

Deze party biedt de uitzonderlijke en unieke mogelijkheid om eens in de huid van deze lucky few “riche et célèbrete” te kruipen en de sfeer in te ademen van het goede leven. De na-zomerse tropische temperaturen kunnen beschouwd worden als de voorbode voor een zinderend, sensueel en bovenal ontladend zomergevoel in de vorm van een luxueus feestje met een ‘all the way’ princiepe. De combinatie van de gloednieuwe, exclusieve en chique opzet van het feest ‘Cinq Etoiles’ tezamen met de wellustige, sprankelende en energieke vibe van Exceptionnel en Pearl bieden het neusje van de zalm qua setting en sfeer. Een veelbelovende vereniging van elitair genot en egard zoals dat gewoonlijk alleen kan worden ervaren in de high class underground scéne!

impression impression

Nip van heerlijk verse cocktails bereid door de shakerboys en laat de bubbels van de bruisende champagne zijn werk doen. Geniet van oesters en laat je na afloop verwennen met een heerlijke Goodiebag. Ervaar de luxe, schoonheid en splendeur want deze zijn met de locatieverbonden. Dat je deze buitenkans benut wordt als vanzelfsprekend beschouwd en dus wordt jij daar in elke vorm van voortreffelijkheid verwacht! De Line-up staat vast voor alle ‘Cinq Etoiles’ feesten; Santito, Mathon en José en de nodige guest deejay’s.

Ticketinfo: €47,50 presale, online available only at info@whisperingsecret.com (www.whisperingsecret.com)
No door sale! Lockers available, open from: 21.30 – 04.00
A selected party 4 selected people!

Presale start: woensdag 08 juni 2011

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email