DJ Santito staat altijd garant voor mixtechnisch vuurwerk!…
—-
Interview met DJ Santito over Exceptionnel en Harem Nights.

Het is een gouden regel binnen de dancescene, die al jarenlang geldt. Het is onontkoombaar: wanneer je succesvol wilt zijn als DJ, zul je ook moeten produceren. Santito dankt zijn immense populariteit aan zijn ongelooflijke technische capaciteiten als DJ. En aan zijn talent als publieksbespeler en entertainer tegelijk. DJ Santito staat altijd garant voor mixtechnisch vuurwerk!

Deze resident DJ is al ruim 3 jaar verbonden aan Exceptionnel, en voelt zich als een vis in het water! Sinds vorige week maakte hij kenbaar om alleen nog ‘Exclusief’ te draaien voor Exceptionnel en Crazyland w.b.t ‘erotisch’ getinte feesten! Van de zomer is hij zeker ook te bewonderen bij ‘Touch at the Sea’ van Touch Events en in tal van grote clubs in binnen- buitenland. DJ Santito “alias” Klaas Hilverda praat openhartig over zijn toekomstige plannen.

1. Waarom draai je graag op de feesten van Exceptionnel?
Om meerdere redenen… De thema’s van de feesten o.a. Het warme gemeleerde publiek en de mensen achter de organisatie en uiteraard de altijd verrassende en mooie lokaties. Neem nu bijv ook de lokatie van het aankomende feest, 1001 Harem Nights. Dat zal plaats vinden in het prachtige Mondo Verde te Landgraaf. Ik draai er nu voor het derde opeenvolgende jaar en wederom in de Main area. Vorig jaar was er een prachtig groot LED scherm en was de Main heel mooi uitgelicht. Tel daar nog eens de mooie aankleding en fantastisch geklede publiek bij op en alle ingrediënten voor een Top feest zijn aanwezig. En een Topfeest was het! Ook dit jaar zal Exceptionnel dan ook heel groots uitpakken. Ik zelf zal op deze editie op Prime Time draaien en tevens het “ Anthem” van dit jaar ten gehore brengen. Een reeds bestaande geweldige track, maar die we dit keer op een bijzondere wijze zullen brengen….

2. Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ten eerste natuurlijk een hele lekkere set neerzetten tijdens de 1001 Harem Nights. Die zal voornamelijk bestaan uit warme progressive en uplifting vocal trance. Het publiek langzaam, maar zeker naar meerdere hoogtepunten “ draaien”. Verder zal ik ik vanaf nu ,wat betreft de “erotisch” getinte feesten, exclusief voor Exceptionnel en Crazyland draaien.
Ik ben ook druk bezig met een opvolger voor mijn laatste plaat “ Voices Inside My Head”. Ik hoop dat de plaat over ongeveer 2 maanden helemaal klaar zal zijn. Wordt vervolgd…

3. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Voornamelijk uit mijn buitenlandse reizen. Ik zit heel veel in het buitenland en ga dan naar de Hotspots aldaar en in die Clubs hoor je vaak verrassend nieuwe geluiden en tracks. Het is natuurlijk een enorm verschil wanneer je bijv in een Club in Brazilie staat of in Japan. Beide hebben hun charmes en daar haal ik mijn “ ingrediënten” uit. In Maart ben ik nog in Miami geweest voor de Winter Music Conference en nu zit ik op het zonovergoten Ibiza en de combinatie van die 2 Hotspots zorgen voor een hele warme uplifting sound.

4. Draai je liever in grote Clubs of een kleinere Setting?
Beiden zijn heel leuk om te doen. Een kleinere setting betekent vaak een intiemere sfeer en meer feeling met je publiek. Zo draaide ik op 14 mei j.l. op Kasteel De Hoogenweerth op het feest Majestic Chix, er hing de hele avond een heerlijke ongedwongen sfeer. De meeste aanwezigen kenden elkaar en zorgden voor een bijzondere avond. In een grote Club zoals bijv. The North Sea Venue of Mondo Verde is het juist de uitdaging om er voor te zorgen dat die grote groep mensen toch een heel warm en intiem geheel vormen. Het geeft elke DJ dan ook een heel goed gevoel wanneer je dat bereikt. Gezien de line Up van dit jaar bij 1001 Harem Nights zal dat zeker lukken.

5. Tenslotte wat wil jij nog aan de Dance scene en jouw publiek meegeven?
Dat we elkaar nog vaak en op fantastische feesten tegen mogen komen en dat er altijd een hele goede sfeer zal hangen met veel wederzijds respekt. Het is uiteraard een oud gezegde maar… “Music is THE Answer”!

www.djsantito.com
www.myspace.com/djsantito
www.twitter.com/DJSantito
http://djsantito.hyves.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email