Lieve mensen, wij willen ons hartelijk bij jullie bedanken! Wat een onwijs gaaf en sociaal publiek waren jullie tijdens het intiemste feestje van Exceptionnel.­ Wowww wat een sfeertje en super cosy was het allemaal….­ Ook dank aan de bar crew van Richard, dj’s, dansers, Kast de Hoogenweerth Mathias Dekeijzer, Bubbels events en gifts, Eric Lewis, Bas Lemon Shotz en Sound en Light Engineers U-Rent en iedereen die wij vergeten zijn.­

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat op 31 dec.­ een oudejaars party gaat plaatsvinden op dit prachtige prive domein Castle de Hoogenweerth voor max 350 gasten met 2 area’s, vuurwerk, uitgebreid buffet, champagne en nog veel en veel en veel meer…..­ wordt vervolgd.­ Blok hem alvast in je agenda, hij zal snel volgeboekt zijn….­ zekers na de party van gisteren….­CU at Harem 25 juni.­

Thanks Britt en Nic

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email