Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke cave party ‘Exceptionnel-Gold’ te boek laten gaan als ‘One of the Best Parties of the Year 2011’.

SHUTTLE SERVICE VANAF DIVERSE HOTELS IN OMGEVING MAASTRICHT:
Er rijden wederom bij voldoende aanvraag verschillende taxi/ shuttle busjes vanaf diverse hotels in Maastricht eo v.v. naar de party locatie. De shuttle is vanaf 20:00 uur en ’s morgens direct na afloop van het evenement Exceptionnel-Gold! Voor meer info omtrent de route en hotels vraag dan naar de mogelijkheden. U kunt reserveren t/m woensdag 13 april a.s. via het volgende telefoonnummer 043-3636362 Taxi Frenske te Maastricht
(info@taxi-frenske.nl) contact persoon Sven Boonen ovv GOLD party.

DE PARTY ‘EXCEPTIONNEL-GOLD’:
De party ‘Exceptionnel-Gold’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne de Geulhem, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 20:15uur, aanvang 20:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:15uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……
Tot 21:15 uur ontvangt u van ons een gratis glaasje Prosecco aangeboden door Scavi & Ray van de firma Bubbels en Events.

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Exceptionnel-Gold’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames!
Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
Er wordt óók in de cave streng gecontroleerd op single mannen die voor de ingang een single dame proberen aan te spreken om gezamelijk als gelegenheidskoppel binnen te komen!

DRESSCODE:
Wit, zilver of goud sexy uitgaanskleding (of combinatie v d 3 kleuren),
NO JEANS AND NO SNEAKERS!! De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid, dus het is raadzaam wat extra kleren mee te nemen of je te voorzien van luchtige kleding! De temperatuur in de grotten is lekker aangenaam en zal rond de 22°C bedragen!

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de speciale website http://www.exceptionnel-gold.nlEr is GEEN kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

PARKEREN AUTO:
Er is voldoende parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne de Geulhem.
Het parkeren is niet bewaakt en is geheel gratis. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

DRANK EN FOOD:
Achter de ingang van de party-locatie ‘La Caverne’ is in het lounge gedeelte een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten! Op het buiten plateau van de Caves heeft de organisatie een snack-corner ingericht voor de gasten onder ons die van een kleine hap houden!

LOCKERS:
Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van Paylogic

ROOKBELEID:
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte buiten de Caverne.
Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier deze keer zeer streng op gecontroleerd worden!

CHAMPAGNE-BAR
Welcome in the Caves.…. It’s time for Bubbels!
Bubbels Events & Gifts zorgt voor een adembenemende ‘take-down 50 metres below ground zero. Om jouw afzink naar het binnenste der aarde zo aangenaam mogelijk te laten verlopen schenken wij bubbels in de speciaal daarvoor ingerichte lounge area. Onze bubbelcrew wijst je met alle plezier op de veiligheidsvoorschriften mbt claustrofobie, maar staat niet voor de gevolgen in, als je onze Prosecco’s, Sparklings en Champagne hebt geproefd. Heerlijk dansen en sjansen met first class bubbels van Bubbels Events & Gifts in een adembenemende omgeving.

BEREIKBAARHEID
Check de laatste info op www.partyflock.nl (opmerkingen) of op de speciale website van www.exceptionnel-gold.nl

CU @ the Caves…..drive carefully?

Met vriendelijke groet,

Nic en Britt (Exceptionnel) en onze hosting partners:
Goldmember (Crazyland.org) Mike en Tanya
Xclusive Nights (Xclusive Nights) Yves en Nathalie

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email