Alle Castel Suites in het hotel zijn, zoals eerder vermeld, al reeds uitverkocht en nu met nog ruim een maand te gaan zijn we al bij de laatste kaarten voor het feest zelf aanbeland! Met groot plezier kunnen we bevestigen dat al 80% van de kaarten verkocht zijn!

Majestic Chix is dan ook niet zomaar een feest. Majestic Chix staat voor luxe, erotiek en warmte in het majestueuze 14e eeuwse kasteel De Hoogenweerth in het prachtige Maastricht.
Zaterdag 14 mei staat er dan ook heel wat te gebeuren! Met niemand minder dan Joia Vita (Crazyland & Exceptionnel), Santito (Resident Exceptionnel en bekend van de In Touch feesten), José (White Villa), Mathon (Exceptionnel) en Kenn Colt (Xclusive Nights en Fabulous Vibes) achter de draaitafels gaat het waanzinnige avond worden.

Aarzel niet langer….en bestel je tickets nu via Paylogic: Klik hier
Alle informatie over Majestic Chix vind je hier

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email