It’s Your B.I.T.C.H. Xclusive

Het zat er stilletjes aan te komen, en nú is het echt een feit!
Crazyland en Exceptionnel presenteren met enige trots ‘De eerste B.I.T.C.H’ in het buitenland! Wėl te verstaan ‘B.I.T.C.H Xclusive’ is een geheel nieuw concept van Crazyland die tevens de grondlegger is van het grootste Fetisj evenement van Europa, de B.I.T.C.H zoals we hem kennen op de Hemkade in Zaandam!

Zaterdag 4 juni is Antwerpen (Belgium) aan de beurt, en voor deze speciale eerste intieme ‘Xclusive edition’ is er plaats voor maximaal 800 bezoekers. B.I.T.C.H is het feestje bij uitstek om je flink te laten gaan. Niemand kijkt daar van op. Lekker ondeugend zijn met allemaal leuke en mooie mensen om je heen. Waar gaat dit allemaal dan gebeuren? In een prachtig oud industrieel pand in het havengebied van Antwerpen, genaamd ‘Antwerp Engineering Company is the place to be’.
De voorbereidingen zijn in volle gang en verlopen goed. De organisatie gaat iedereen weer blij maken met goede muziek en shows. Dit gaat natuurlijk een onvergetelijke nacht worden.

Omdat mensen op B.I.T.C.H graag een vip-kaartje aanschaffen is er buiten de luxe cd, dvd map, gratis massage, heerlijke oesters en fruit, chocolade fontein, nu ook een extra champagne loungeruimte aan de andere kant van de zaal. Een zeer luxe gedeelte met uitzicht op de main-area, een mooie bar waar naast alle soorten champagne ook ice beer en andere heerlijke drankjes uit echt glas geschonken worden. Zo kom je in het fetisj paradijs van het ene gedeelte naar het andere gedeelte en alles heeft zijn eigen karakter. De organisatie ‘Velvet Nights’ host een area met alleen maar top deejays uit België. De main is natuurlijk voor rekening van de organisatie. Je komt alles tegen op dit feest, een echt 24 karaats fetisj feest met bijzondere mensen uit heel Europa. Daar is de organisatie trots op!

Buiten de heerlijke shows en de super decoratie zijn er nog de magic dj’s die iedereen weer in andere sferen brengen. De lijst met dj’s wordt deze keer relatief klein gehouden om maximale muzieksfeer te garanderen, maar er wordt verklapt dat de echte meesters als MEM – RANDY KATANA MIKE S – SANTITO – ERIC van KLEEF – KO C – RENJI – DANCO – IRIS MENZA & DUCCI – JOERI LA ROCCA – PHIL DA CUHNA ruim durende setjes zullen gaan neerzetten!

Kaarten kun je kopen in Nederland bij de bekende B.I.T.C.H voorverkoopadressen, Paylogictickets.nl en Primera. In België verloopt de voorverkoop via alle filialen van de Free Record Shops, en de Nr 1 Fetish store in Hechtel ‘CoCo Lamar’ en internationaal via Paylogictickets.nl

B.I.T.C.H party staat gewoon als een huis. Een van belangrijkste redenen dat het zo waanzinnig populair is, is dat ze streng zijn aan de deur. Echt iedereen moet in lak, leer, pvc, burlesque, rubber of latex komen. De doorbitches zijn heel streng, maar wel rechtvaardig. Zorg dat je de goede kleding kiest, want dat scheelt een hoop gezeur aan de deur.

Reguliere tickets kosten € 42,50 en wil je perse vip dan zijn ze een tientje duurder (52,50). Je moet er echt snel bij zijn want ook wij hanteren ‘VOL = VOL’. Lockers zijn tevens vooraf te reserveren bij Paylogictickets.

Voor geschikt hotels in Antwerpen verwijzen wij graag door naar de website van Crazyland www.crazyland.org of Exceptionnel www.xceptionnel.eu en klik vervolgens op de banner van hotels.nl.
Er zal tevens tegen een kleine vergoeding een shuttle service worden georganiseerd van het hotel naar de locatie vv, informatie hierover volgt later!

Wij streven als organisatie voor deze limited edition voor een beperkt aantal bezoekers. Zorg dat je deze intieme edtie niet mist, want de volgende grootte B.I.T.C.H in Nederland is er pas weer over enkele maanden!

Meer info: www.crazyland.org en www.xceptionnel.eu

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email