De zomermaanden is voor veel party liefhebbers het moment om lekker veel festivals te gaan bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt aan het begin van de zomer op een weergaloze manier uit met alweer de 4e editie van ‘1001 Harem Nights’ in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf. Speciale thema events maken jou zomer hiermee nog zonniger!

De locatie het Sultan Paleis Alhambra heeft een glazen koepeldak en is volgens insiders en evenementen-organisatoren, ‘de mooiste en meest uitzonderlijke locatie die het land rijk is’. Het is inderdaad geweldig feesten onder een bijna blote sterrenhemel!

Mocht je het fantastische nieuws nog niet hebben vernomen of zit je nog in de twijfelmodus betreffende dit superfeest… dan volgt hier een ernstige aanmaning! Met ‘1001 Harem Nights’ presenteert Exceptionnel zijn parade paardje op zaterdag 25 juni a.s. met opnieuw alweer een onvergetelijk Dance evenement in decor ‘a la Arabian’ in het prachtige themapark Mondo Verde te Landgraaf.

Wij gaan zeer zeker de editie van verleden jaar overtreffen, en deze keer met het thema ‘’Fire’’! De verrassing inhoudelijk onthullen wij pas op de dag van ‘1001 Harem Nights’ zelf. Alleen al de aanloop route naar het paleis van het Alhambra zal weer vol verrassingen zitten; De vaste bezoekers weten inmiddels dat de route weer via de woestijn zal verlopen, daarna is de wereld van de smalle waterbassins aan de beurt met kleine en grote fonteinen, kunstig gesnoeide coniferen, citrusbomen en kruipplanten die samen de Moorse tuinen vormen. Na het zien van al dit moois kun je helemaal los gaan op de ‘beats’ in een van de twee overdekte dance-area’s. Dit keer hebben wij alles overdekt en verwarmd.….! De main-area in het Alhambra, met in het midden de ‘Patio de los leones’ de fameuze patio met 12 leeuwen, 148 marmeren zuilen en ontelbare kleurrijke tegelmozaiken. Het thema ‘vuur’ zal de gehele avond/ nacht de rode draad zijn in dit ware sprookjesachtige spectakel. Een feest dat je niet snel meer zult vergeten!

Wat gaat er gebeuren? Exceptionnel is nu al druk doende met de voorbereidingen op dit geweldig dance feest. De verschillende ‘house’ stromingen worden gecombineerd met een vleugje ‘Arabian and Persian’ beats, dit is de opdracht wat de deejay’s van ons hebben ontvangen! Met als inzet; de vuurspetters moeten er van af vliegen!

De deejay’s die acte de presence geven zijn; MEM – JOSE – MIKE S – SANTITO – MATHON – RENJI – JOIA VITA – BRASCO – DANCO – JOERI LA ROCCA – TONY DA GROOVE- KENN COLT en MC’er UB. Het geheel wordt gecompleteerd met tal van dance en show acts!

Dit alles gekoppeld met prachtige en sensuele dance en show acts, visuals, light effects, fireworks, fakir, acrobatic, fire & snake acts, erotic belly dancers and much more….

Entree kaarten voor dit unieke dance feest in zijn soort kosten € 47,50 per persoon, en is incl. entertainment, welkomstdrankje, toilet, parkeren, vers fruit, ijsjes, kleine marokkaanse hapjes, en after present. Klik HIER om te reserveren!

Tevens is het weer mogelijk om een ticket-hotel arrangement te boeken tegen een zeer scherpe prijs! Het *hotel arrangement bestaande uit de volgende samenstelling;
*U verblijft in een modern ****sterren hotel op basis van een 2 persoons kamer incl. ontbijt, late check-out, entree-ticket party ‘1001 Harem Nights’, shuttle service v.v., toeristenbelasting en reserveringskosten voor een bodemprijs van € 107,50 per persoon. Het concept ‘Harem Nights’ doet eer aan, en is uniek in zijn soort met een bezettingsgraad van 60% vrouwen en 40% mannen. Je krijgt snel het gevoel dat je je tussen een echte Harem begeeft…

De toegang is vanaf 20:15 uur – start van de party is 20:30 uur – einde van de party is 05:00 uur. Er zijn tevens lockers aanwezig en kunnen vooraf gereserveerd worden!
De toegang is uitsluitend voor koppels en single dames. Kaarten zijn te bestellen via de speciale website en Paylogictickets.nl en Easyticket of de reguliere voorverkoopadressen van Primera, Moviemax en Videoland. Voor externe hotels in de omgeving klik dan op de button hotels.nl voor een hotel in de buurt!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email