Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere kerst feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke ‘Kerst-editie’ te boek laten gaan als een waardige afsluiter van 2010.

SHUTTLE SERVICE VANAF HOTEL AMRATH HAZELDONK:
Er rijden op gepaste tijden shuttle busjes vanaf het Amrath Hazeldonk Hotel richting Le Cirq te Hoogstraten (heenreis) om 20:30 uur, en 21:30 uur. De shuttle busjes rijden terug vanaf 3:00 – 4:00 – 5:00 en de laatste omstreeks 6:00 uur ’s morgens direct na afloop van het evenement! Voor meer info vraag dan naar de mogelijkheden, u kunt ook een gewone taxi reserveren via het volgende telefoonnummer +32-33-141414 D’n Taxi te Hoogstraten.

DE PARTY ‘A Fabulous Christmas’:
De party ‘A Fabulous Christmas’ wordt gehouden in het prachtig historische filmtheater van Hoogstraten, Gr.Elisabethlaan 1. De toegang is vanaf 20:30uur, aanvang 20:30uur, einde +6:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 23:30uur binnen te zijn, daarna sluiten alle deuren en en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……
Tot 21:30uur ontvangt u van ons een gratis glaasje Prosecco aangeboden door Scavi & Ray.

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘A Fabulous Christmas’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
Er wordt ook streng gecontroleerd op single mannen die voor de ingang een single dame aanspreken om samen als gelegenheidskoppel proberen binnen te komen!

DRESSCODE:
De gewenste dresscode is natuurlijk een sexy kerst-outfitje. Echter door de grote vraag voor dit feest wordt ook stijlvolle sexy kleding toegestaan (geen lingerie). En in de kleuren: Rood – Wit – Zwart – Goud of Zilver. NO JEANS AND NO SNEAKERS!!
Diegene met de mooiste outfit maakt kans op een geheel verzorgd arrangement voor ‘1001 Harem Nights 2011’.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de website www.xceptionnel.eu

PARKEREN AUTO:
Er is beperkt parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het Theater Le Cirq.
Of in de directe omgeving van de locatie.

DRANK:
Achter de entree van de party-locatie ‘Le Cirq’ is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaarten weer kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle soorten drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Een consumptie-kaart kost
€ 25,00 en is voorzien van 10 coins. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > De overgebleven coins op de consumptie-kaart kunnen direct na afloop van het evenement ingewisseld worden tegen a contanten!

LOCKERS:
Voor dit speciaal evenement hebben wij een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van www.paylogictickets.nl. Er is tevens een gewone garderobe aanwezig op de locatie!

ROOKBELEID:
Er mag in Belgie gerookt worden in de party-area. Echter willen wij een statement maken met de volgende uitzondering! Jointjes zijn ten strengste verboden, indien men toch denkt een pret-sigaret te kunnen roken dan word je bij constatering zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier zeer streng op gecontroleerd worden! Indien hierdoor het feest voortijdig wordt afgebroken door de lokale overheid of lokatiehouder zal de schade op degene verhaald worden die de regel heeft overtreden!

CHAMPAGNE-BAR
Om je party zo aangenaam mogelijk te laten verlopen schenken wij bubbels.
Onze bubbelcrew wijst je met alle plezier op de veiligheidsvoorschriften, maar staat niet voor de gevolgen in, als je onze Prosecco’s, Sparklings en Champagne hebt geproefd.
Naast Scavi & Ray Prosecco’s en Voga Sparkling schenken wij Piper Heidsieck Champagne. We hope you will enjoy the Fabulous Christmas party and see you at the bubbelbar.

BEREIKBAARHEID
Check de laatste info op www.partyflock.nl (opmerkingen) of op de speciale website van www.xceptionnel.eu

TIME-SCHEDULE DEEJAY’S
20:30 – 21:30 WILLIAM SMOOTHY
21:30 – 22:30 DANCO
22:30 – 23:45 MEM
23:45 – 01:00 MIKE S
01:00 – 02:15 JOERI
02:15 – 03:30 MATHON
03:30 – 04:45 TOM DE NEEF
04:45 – 06:00 SANTITO

In verband met de verwachte weersomstandigheden, adviseren wij jullie ruimschoots op tijd te vertrekken …..drive carefully!

Met vriendelijke groet,

Nic en Britt (Exceptionnel)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email