Geachte bezoeker(s),

SHUTTLE SERVICE VANAF NS STATION LELYSTAD:
Er rijden taxi’s vanaf het NS Centraal station Lelystad richting het Aviodrome v.v. vanaf 21:00 uur en ’s morgens direct na afloop van het evenement! Voor meer info vraag dan naar de mogelijkheden, u kunt reserveren via het volgende telefoonnummer 06-84477777 Smart Taxi te Lelystad (http://www.smart-taxi-lelystad.nl). Een rit kost maar € 15,00 en is beduidend goedkoper dan de reguliere taxi!

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel & Crazyland enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke ‘Flight69’ te boek laten gaan als “THE BEST PARTY OF THE YEAR 2010”.

DE PARTY ‘FLIGHT69’:
De party ‘Flight69’ wordt gehouden in het prachtige vliegtuigmuseum van het Aviodrome, Pelikaanweg 50 te Lelystad. (volg borden ‘Aviodrome’). De toegang is vanaf 22:00uur, aanvang 22:00uur, einde 5:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 01:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……
Tot 22:45uur ontvangt u van ons een gratis glaasje Prosecco aangeboden door Scavi & Ray.

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Flight69’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames!
Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
Er wordt ook streng gecontroleerd op single mannen die voor de ingang een single dame aanspreken om samen als gelegenheidskoppel proberen binnen te komen!

DRESSCODE:
Piloten & Stewardessen look, Full white sexy uitgaanskleding, onderhoudsmonteur, business look (Dames: stijlvol mantel/broekpak met high heels en de Mannen: 3 delig kostuum). NO JEANS AND NO SNEAKERS!! Degene met de mooiste outfit maakt kans op een 7-daags arrangement naar een van de mooiste resorts van Frankrijk (Cap d’Agde) Le Jardin de Babylone twv € 1600,=. Deze reis wordt u aangeboden door SDC.COM Lifestyle and Swingers community.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de speciale website www.flight69.nl .
Er is een kledingstand van Clubwear aanwezig. Zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

PARKEREN AUTO:
Er is voldoende parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het Aviodrome.
Het parkeren is bewaakt en kost per voertuig € 10,00. Er zijn voldoende parkeerwachters aanwezig om alles in goede banen te leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

DRANK EN FOOD:
Achter de ingang van de party-locatie ‘Aviodrome’ is een stand ingericht alwaar je de consumptie-coins kunt kopen! Met deze coins kun je alle soorten drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is NIET mogelijk om resterende coins in te wisselen tegen contanten!LOCKERS:
Voor dit speciaal evenement hebben wij een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van PAYLOGIC

ROOKBELEID:
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte buiten het Aviodrome.
Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier zeer streng op gecontroleerd worden!

CHAMPAGNE-BAR
Welcome on board. Pull off your seatbelts…. It’s time for Bubbels!
Bubbels Events & Gifts zorgt voor een adembenemende take-off tijdens Flight69.
Om jouw vlucht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen schenken wij bubbels op diverse area’s. Onze bubbelcrew wijst je met alle plezier op de veiligheidsvoorschriften, maar staat niet voor de gevolgen in, als je onze Prosecco’s, Sparklings en Champagne hebt geproefd. In de Boeing schenken wij Scavi & Ray Prosecco en Rosato. Heerlijk dansen en sjansen met first class bubbels. Mocht de druk in de cabine wegvallen dan zorgt onze bubbelcrew voor de nodige assistentie.
Land in de lounge area met een bubbel voordat je incheckt bij de volgende DJ.
Shop tax free in onze bubbelshop en onze bubbelcrew schenkt Scavi & Ray Prosecco, Rosato en Voga sparkling. Voor onze business class travellers staat onze bubbelcrew klaar op het VIP dek. Na boarding ontvang je een heerlijk glas bubbels! Naast Scavi & Ray Prosecco’s en Voga Sparkling schenken wij Piper Heidsieck Champagne. We hope you will enjoy the Flight and see you at one of our bubbelbars.

YOU THINK YOU CAN TEASE
You Think You Can thease trakteert dubbel. Nieuwkomer YtYcTease, de sexy & ondeugende community pakt uit met 2 mega cadeaus! Allereerst een limorit naar Flight 69 a.s. zaterdag. Wil je samen met vrienden (max. 8 personen) kans maken om zaterdag helemaal in stijl naar het evenement te komen dat kan door het volgende te doen: Maak een profiel aan op www.ytyctease.com en plaats jullie meest sexy & ondeugendste foto’s, en zet ik ben erbij, bij Flight 69 in de party agenda.
Je wordt opgehaald en weer thuis gebracht, helemaal in stijl naar dit populaire evenement en niemand hoeft de BOB te zijn!! Daarnaast geeft YouThinkYouCanTease de aller laatste 2 tickets weg voor a.s. zaterdag
Flight 69! Het is helemaal uitverkocht en veel mensen zouden nog graag een kaartje bemachtigen: aan jullie de kans vrienden profielen aan te laten maken op www.ytyctease.com, laat ook hen hun sexy foto’s uploaden en aangeven in de party agenda op de site dat ze er bij misschien bij zijn a.s. zaterdag bij Flight 69. Uit alle nieuwe profielen wordt de mooiste beloond met 2 kaartjes voor a.s. zaterdag!

BEREIKBAARHEID
Check de laatste info op www.partyflock.nl (opmerkingen) of op de speciale website van www.flight69.nl
CU @ Flight69 …..drive carefully?

Met vriendelijke groet,

Nic en Britt (Exceptionnel) en Mike en Tanya (Crazyland)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email