Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! Exceptionnel wil samen met jullie deze onvergetelijke ’1001 Harem Nights’ te boek laten gaan als “THE 1001 HAREM FAIRYTALE”.

SHUTTLE SERVICE VANAF WELKE HOTELS:
Bij voldoende deelname is het mogelijk om een shuttlebus in te zetten vanaf verschillende hotels. Voor meer info vraag dan naar de mogelijkheden! S.v.p bellen met het volgende telefoonnummer 043-3636362 Taxi Frenske en vragen naar Sven Boonen. Aanvraag moet vrijdag 03.09.10 voor 17:00 uur binnen zijn bij de betreffende vervoerder.

DE PARTY ‘1001 HAREM NIGHTS’:
De party ‘1001 Harem Nights’ wordt gehouden in het prachtige themapark Mondo Verde aan de Groene Wereld 10 in Landgraaf (volg borden Park Gravenrode/ Mondo Verde).
Wij beschikken exclusief binnen het park over een unieke locatie het ‘Alhambra’ (Rode Paleis). De toegang is vanaf 20:15uur, aanvang 20:30uur, einde 5:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten van het themapark en is er GEEN toegang meer mogelijk! De opening van de party is rond 23:00 uur. Be on time……
Tot 21:45uur ontvangt u van ons een gratis glaasje Prosecco!

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘1001 Harem Nights’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
Er wordt ook streng gecontroleerd op single mannen die voor de ingang een single dame aanspreken om samen als gelegenheidskoppel proberen binnen te komen! De minimum leeftijd is 22 jaar en verder dient men de dresscode te respecteren.

De dresscode voor de DAMES: Stijlvolle sexy uitgaanskleding echter geen zwart! Harem stijl wordt zeer geapprecieerd, is echter geen must. Degene met de mooiste Harem outfit ontvangt gratis entree en hotel package voor een volgend feest. Harem outfit met zwart is WEL toegestaan!

De dresscode voor de HEREN: Stijlvolle sexy uitgaanskleding. Zwarte pantalon is toegestaan, echter geen zwart shirt/ top! Stijlvolle overhemden/ shirts etc in andere (bonte) kleuren worden zeer gewaardeerd. Harem stijl wordt zeer geappricieerd, is echter geen must (No Jeans en sneakers).

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de speciale website www.haremnights.nl. Er is GEEN kledingstand van Clubwear aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!
Kijk voor voorbeelden op www.haremnights.nl

LOVE LOUNGE:
Er is géén love-lounge op deze party-locatie, seksuele handelingen zijn dan óók niet toegestaan en zijn dus verboden! Teasend en sexy gedrag hierin tegen is wel toegestaan!

PARKEREN AUTO:
Er is voldoende parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het themapark Mondo Verde. Het parkeren is geheel GRATIS maar wel voor eigen risico. Parkeerplaats is dus niet bewaakt!! Er zijn wel parkeerwachters beperkt aanwezig om alles in goede banen te leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

DRANK EN FOOD:
Aan de ingang van de party-locatie ‘Alhambra’ is een stand ingericht alwaar je de speciale consumptiekaart kunt kopen! Met deze consumptiekaart kun je alle soorten drank nuttigen. Tevens is een kleine food-corner ingericht met luxe fastfood! Direct na afloop van het feest kunnen de resterende drankcoins weer gewoon ingewisseld worden tegen a contanten.
Wel zò netjes, je betaald uiteindelijk wat je daadwerkelijk hebt geconsumeerd. Je krijgt je geld netjes terug aan de uitgifte stand. De drankenkaart kost € 30,00 euro (12 coins p/ kaart). Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het inwisselen van de drankenkaart is alleen mogelijk tijdens of direct na het feest ‘1001 Harem Nights’. Daags na het feest kan niets meer worden ingewisseld!

LOCKERS:
Naast de kleine onbewaakte garderobe in de bedouine tent hebben wij voor dit speciaal evenement ook een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte in de tent is het aanbod niet al te groot!! Het zijn de gangbare lockerboxen! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van www.haremnights.nl zie tickets Paylogic.

ROOKBELEID:
Er mag volgens Mondo Verde ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in de kleine tent aan de ingang. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken wordt je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

BEREIKBAARHEID
Voor heel dringende zaken zijn wij beperkt bereikbaar op het volgende telefoonnummer:
06-10853905. Er zijn waarschijnlijk nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen aan de avondkassa, de voorverkoop verloopt de laatste dagen bijzonder hard! Ook bij ons is de regel VOL=VOL

Check de laatste info op www.partyflock.nl (opmerkingen) of op de speciale website van www.haremnights.nl CU @ Harem Nights …..drive carefully?

Met vriendelijke groeten,
Nic en Britt (Exceptionnel)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email