21 en 22 Augustus 2010 Kerkrade – Kasteel Erenstein

De zomer festivals voeren momenteel de boventoon in partyland en verdringen de indoor evenementen naar het 2e plan! Althans dat is de prognose van de gemiddelde party liefhebber die momenteel te vinden zal zijn op de bekende festivals en strandfeesten die ons land rijk zijn! De zomer inzet is gegarandeerd tot medio september, en heel Nederland is momenteel in de ban van zon, zee en strand maar de echte hittegolf vindt pas in de derde week van augustus plaats!

Exceptionnel presenteert dan ism de organisatie ‘Castle of Love’, het gezelligste festival van Nederland. Met alweer de 5e editie in zicht zal de organisatie er alles aan doen om het kwik op zaterdag 21 en zondag 22 augustus te laten stijgen naar tropische hitte! Een gelikte line-up aan deejay’s op 7 verschillende stages met o.a; Jose, Billy the Klit, MEM, Renji, Mike S, Hardwell, San, Vato Gonzalez, Hardsoul, AVICII, Erick E, Jean, Santito, San, Ricky Rivaro and many more….. Het kasteel Erenstein te Kerkrade is dan de ‘place to be’….Meer info zie www.castleoflove.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email